MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2110331
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
500
938
7239
18364
2110331

Kdo je připojen

We have 15 guests and no members online

           

Letošní Drakiáda se vydařila. Počasí nám přálo tak, jako nikdy předtím. I když  dopoledne byla mlha, po poledni se udělalo krásně, svítilo sluníčko a teploty se vyšplhaly asi na 17 stupňů. Co bylo ale hlavní foukal tolik potřebný vítr. Zpočátku při zahájení to bylo slabé, sotva 2 m/sec. ale s přibývajícím časem byl už ten správný větřík asi 4 m/sec. a to bylo ono. Na obrázcích můžete vidět, jak velké množství draků létalo najednou po celé ploše. Byla to nádhera, kterou si užívaly nejen děti, ale i celé rodiny, které do Modelparku přijely.

      Nebylo to ale jen pouštění draků. Pro děti byla připravena řada drobných soutěží, kde dostávaly sladké odměny a mohly si při odpočívání opékat buřty, které dostávaly zdarma ve stánku, který sloužil nejen pro děti, ale pro všechny návštěvníky, kterých v areálu bylo asi 500. K létání s draky se prezentovalo 170 dětí s draky a bylo to na ploše vidět.

    Na závěr akce se uskutečnila tombola, kde všechny děti obdržely věcné upomínkové předměty. Závěrečným aktem bylo házení bonbonů z modelu letadla, které pro tuto příležitost připravil Pavel Nisser.

      Uspořádání celé akce zajišťoval Klub modelářů Severka Modelpark Suché v úzké spolupráci s obecním úřadem v Modlanech 

     Za náš klub patří především poděkování Pavlu Šternovi za přípravu areálu a organizaci akce a Pavlu Nisserovi, který komentoval celou akci rozhlasem.

     Jako vždy jsem něco nafotil a tak se můžete níže podívat. Pokud máte zájem vidět více fotek, dejte si do vyhledávače : rajče/columbia88 a prohlédněte si nejen Drakiádu, ale i ostatní foto. 

    10.10 2022   Karel Jeřábek