MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2089631
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
377
509
2203
13028
2089631

Kdo je připojen

We have 17 guests and no members online

         To byla paráda. Po roce se opět vrátily jety do Modelparku. Slunečné ráno bylo trochu chladnější, ale byl nádherný celý den, což umocňovalo celou atmosféru setkání pilotů jetů. Tak jak jsem psal, dopoledne ještě dojeli další účastníci a tak nakonec bylo 42 modelů na stojánce a z toho 30 jetů. Mezi piloty byli rovněž přátelé ze Slovenska a Německa. Je to největší počet, jaký zde byl.  Nevím, jestli byli všichni tak natěšení, že se zase něco pořádá, ale spíš to bylo proto aby si všichni zalétali v pěkném prostředí a předvedli své umění před kamarády a diváky. 

         Diváků se vystřídalo v průběhu akce asi 500 a byli nadmíru spokojeni. Určitě se sociální sítě hemží fotkami a videi z tohoto setkání. Pro obec Modlany tu natáčela firma krátké video, takže jej budeme moci shlédnout na jejich webu.

      Nafotil jsem si rovněž řadu obrázků a z toho vybral takové, které ukáží všechny modely a většinu pilotů.

      Poděkování za uspořádání akce patří předně Pavlovi Šternovi, který se staral o "pohodlí" účinkujících a členům klubu za pomoc v organizaci.

              Hlavní poděkování patří ale pilotům, kteří vážili někdy hodně dlouhou cestu k nám do Modelparku, aby předvedli své umění.

   4.10 2021   Karel Jeřábek                                                                              Pozor prohlížejte do konce !

 

Honza Mašek předvedl svého orla vytištěného na 3D tiskárně.

Michal Dvořák si dal "skok " mezi starty jetů

Stojánka v sobotu navečer. Ještě se létalo.

Tady sedím a sleduji dění. Ahoj.

 

Pokud jste se dostali až sem, tak si můžete prohlédnou ještě dalších 308 obrázků od Pepy na rajčeti. Dostanete se tam tak, že do vyhledávače dáte Rajče1511 a potom Pepa-seznam alb.