MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2089852
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
598
509
2424
13249
2089852

Kdo je připojen

We have 13 guests and no members online

                                            Je blbé počasí a tak většina z vás prohlíží weby, včetně našeho. Čekali jste něco nového a stále nic. Já stále čekal jestli se bude konat "Zbytkový kerosin", nebo ne. Ani žádnou pozvánku na akci jsme nemohli dát, protože předpověď počasí byla pro létání špatná Při této akci nejde jen o létání, ale o setkání pilotů jetů na konci sezóny Přihlášeno bylo původně až 27 pilotů. V pátek, kdy se sjížděli, bylo jasné, že jich tolik nebude, protože od rána pršelo a na sobotu byla předpověď s deštěm ještě do 10 hodin.

                     V pátek se tedy nelétalo a tak 14 účastníků si užilo velice příjemný večer plný humoru a povídání o modelech a létání s nimi. V sobotu po ránu bylo sychravo, ale předpověď počasí se vyplnila. Vysvitlo slunce, které všem zvihlo náladu, připravovaly se modely k létání, které zahájil majitel areálu Modelparku Pavel Štern. Následovali s létáním všichni účastníci, sledovaní vždy zbytkem přihlížejících a byli odměňováni potleskem. Z našeho klubu se akce aktivně zúčastnil Pavel Štern, Jarda Štěrba a Ervín Poláček, které můžete vidět společně na fotce s poháry za účast. Počasí se vylepšovalo natolik, že bylo slunečno, vítr z počátku asi 4 m/s, ale ustával natolik, že navečer bylo bezvětří s krásným západem slunce.

                  I kyž to na začátku vypadalo vlivem počasí špatně, můžeme konstatovat, že se i tak jetařům závěr sezóny povedl. Kdo létal a s jakými modely, můžete vidět na mých fotkách z akce

 

              17,11,2019  Karel Jeřábek