MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2085207
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
232
459
691
8604
2085207

Kdo je připojen

We have 6 guests and no members online

Úvodní obrázek už naznačuje co se blíží. Ano, je už zase konec dubna a s ním také "Pálení čarodějnic". Pokud  někdo čarodějnici udělá, tak ji upálíme. Jinak to zůstane jen na opékání buřtů v družném posezení.(Buřty si přinese každý sám !) Zveme všechny členy klubu na tuto akci, která se uskuteční v neděli 30. dubna v 17 hodin. V průběhu pálení čarodějnic bude možné si samozřejmě zalétat až do pozdních večerních hodin.

                                                                                                       

    Schválně jsem napsal, že létání bude až při pálení čarodějnic, protože už od 14,30 hod se uskuteční první soutěž 

                                                       LÉTÁME NA BOD

na kterou se těší řada členů klubu a tak věříme, že to bude podívaná i pro ty, kteří si udělají výlet do Modelparku. Přihlásit se může každý, protože soutěž je pro všechny letecké kategorie. Pravidla jsou jednoduchá. Start modelu je možný motorem, gumicukem, nebo hozením z ruky. Motor lze využít jen pro start. Délka letu modelu je neomezená. Létá se 10 startů, systémem 4 +3 + 3 starty najednou. (zkracuje to čas na přípravu a šetří běhání). U přistání se měří vzdálenost špičky modelu od středu, kde každý centimetr je bod. Měří se do vzdálenosti 10 metrů tj. 1000 bodů. Nad tuto vzdálenost se počítá vždy 1000 bodů. Nejmenší počet bodů z 10 startů určuje vítěze.

 Vítěz obdrží Putovní pohár a po chvíli radosti z výhry jej vrátí pořadateli,  který zajistí cedulku s jeho jménem na pohár. První tři obdrží Diplom a ostatní malé diplomky za účast. Věříme, že vyjde trochu počasí a užijeme si předmájový víkend. Tak v neděli odpoledne se uvidíme. 

 

                               23.4.2023                                                                                                                            Za radu klubu   Karel Jeřábek