MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2089574
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
320
509
2146
12971
2089574

Kdo je připojen

We have 15 guests and no members online

         Nástěnka v Modelparku je umístěna hned u vchodu do hlavní budovy, aby upoutala pozornost příchozích. Není to sice nejhodnější místo, kde by ji mohli shlédnout návštěvníci letiště, ale slouží dobře už asi 15 let. Jsou tam nejdůležitější zprávy pro ty kteří si chtějí zalétat na letišti, ale i zprávy pro členy klubu. Kromě toho jsou zde fotografie z toho, co se na letišti děje v průběhu celého roku. Nástěnku jsem vyměňoval každé čtvrtletí s novými fotografiemi, které jsem po výměně ukládal do alba, které si můžete prohlédnout v klubovně. Máme tak úctyhodnou sbírku fotek z činnosti našeho klubu i dění v Modelparku.

        Poslední roky i když byl covid, tak akcí bylo více a i členové klubu více chodili na letiště - bylo co fotit. Minulý rok to však bylo stagnující. Na letiště přichází stále stejná skupina členů, které jsem vyfotil při různých akcích a můžete si je prohlédnou na fotkách níže.

     Mám na členy klubu jednu prosbu. Všichni máte sebou telefon s foťákem. Když nejsem na letišti a jste tam s někým, udělejte si fotku a pošlete mi ji. Pomůžete mi při výměně nástěnky, kde zaručeně bude i vaše fotka!

    12.1.2023     Karel Jeřábek