MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2090460
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
355
851
3032
13857
2090460

Kdo je připojen

We have 12 guests and no members online

     V sobotu a v neděli uspořádali modeláři z Ústeckého klubu soutěž maket letadel. Vybrali si místo konání v Modelparku, což se ukázalo jako výborné rozhodnutí vzhledem k tomu, jaké přišlo počasí. Celý týden vysoké teploty a nádherně a na víkend se vše pokazilo. Nejen, že pršelo, ale výrazně se ochladilo.

      Ti, kteří přijeli už v pátek, tak si do večera zalétali. Uklidili modely do dvou hangárů a v sobotu ráno to vypadalo, že je ani nevyndají. Lijáky a zima nedovolily létání a tak se alespoň pod střechou v uzavřeném salonku bodovalo, jak můžete vidět na obrázcích. V odpoledních hodinách se přece jen počasí umoudřilo a mohla soutěž začít.

     V obou kategoriích soutěžilo celkem 16 modelů a předpokládalo se odlétání 3 kol. Nakonec pořadatelé v neděli rozhodli, že se odlétají jen 2 kola. Snad, aby se účastníci ze vzdálených měst vrátili domů za světla. Konec soutěže s vyhlášením výsledků tak byl do 13 hodin.

     Podrobnější reportáž bude možná na stránkách ústeckého klubu. Něco jsem nafotil a tak se alespoň podívejte na to, jaké na soutěži byly modely, počasí a výsledky.

      Další fotky můžete vidět na - rajče,Pepa1511, které nafotil pan Čihák.

    22.8.2022   Karel Jeřábek