MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2090454
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
349
851
3026
13851
2090454

Kdo je připojen

We have 18 guests and no members online

                     V sobotu jsem poslal pozvánku na úterní létání, v dobrém úmyslu, že budou všichni vědět, že na letišti někdo je a tak si může přijít popovídat s modeláři o modelech a případně si zalétat. Ve všední den dopoledne je tu živo, protože sem jezdí skupina "Tepličáků", ale odpoledne nikdo. Nečekal jsem že přijdou všichni z padesátičlenného klubu, protože někdo je na dovolené, někdo emaily čte po 14 dnech, ale přesto jsem byl optimista, jako vždy!

      .Jezdím na letiště vždy v úterý už 10 let a v poslední době se nás tam schází vždy menší parta stále stejných modelářů i s manželkami. To bylo i tentokrát s malou vyjimkou, že přijel Pavel Svatý. Tak jak jsem sliboval, pokecali jsme o všem možném, Pavel Štern dělal vyúčtování akcí a také jsme létali, jako vždy. Pavel Svatý si přivezl helikoptéru a 2 drony, tak nám alespoň ukázal s čím v současné době létá, kromě modelů letadel.

                 Nakonec došlo i na to opékání buřtů. Za pár dnů skončí prázdniny a tak věříme, že už bude na letišti živo. Přikládám pár obrázků z odpoledne.

        20.8.2019  Karel Jeřábek