MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2090752
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
647
851
3324
14149
2090752

Kdo je připojen

We have 21 guests and no members online

         To bylo překvapení! Když jsem v neděli odpoledne mrknul na kameru z Modelparku, zahlédl jsem hemžení na place a tak jsem se vydal na letiště si zalétat. Už při příjezdu mě překvapilo větší množství automobilů na parkovišti, ale i  hromada všelijakých beden na asfaltu. Jakmile jsem ale zastavil a vylezl z auta, bylo mi všechno jasné Hlukot bubnů a rachot kytar se ozýval do celého prostoru. Musel jsem si ubrat hlasitost na naslouchátku a už to bylo dobré.

       Vše co se odehrávalo, bylo v režii rokové skupiny MELODICA. Ta si tu po dohodě s majitelem areálu Pavlem Šternem natáčela nový klip, pro který potřebovali asfaltovou rozjezdovou ranvej jako kulisu. A tak nezbylo než si dát kafčo, poslechnout si hudbu muzikantů této skupiny, ale i zpěv Hany Ježkové. Po skončení nám zbylo ještě dost času na polétání.

      Rocková skupina Melodica vydala CD s názvem Rockový srdce (titulní stránka je na obrázku), které si můžete zakoupit. Více o skupině můžete vědět, když navštívíte jejich webové stránky www.melodicamusic.cz

     Vyfotil jsem pár obrázků, abyste viděli, jak to bylo na ploše. Ten rachot neumím dát na web.

    1.listopadu 2021   Karel Jeřábek