MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2115226
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
875
938
3599
23259
2115226

Kdo je připojen

We have 12 guests and no members online

   

 

 Čtenáři měsíčníku RCrevue tuto soutěž znají a někteří dokonce hlasovali pro snímky, které jsem tam dával a dosud posílám. Dost se v časopise dočtete v rubrice Retro o tom jak se v některých klubech začínalo, o historických modelech atd.

     Tentokrát šéfredaktor Jiří Rumíšek vyhlásil fotosoutěž RETRO. O co jde? Dvaačtyřicáté kolo, které bude probíhat v prosinci, bude zaměřeno čistě na retro snímky. Mezním rokem jejich pořízení určili rok 1990. Mladí čtenáři sice mohou namítnout, že jsou tím ze soutěže vyřazeni, ale nemusí tomu tak být. Nemusejí být jejich autory. Na snímcích mohou tak být například ti, kteří je k modelařině přivedli, či modely, které se v době před rokem1990 stavěly. Věří, že ve fotoarchivu skoro každého modeláře se takovéto snímky najdou a i když tehdy nebyla technika kdovíjaká, něco dokážete vybrat, naskenovat a poslat do redakce.

       A jaké ceny jsou připraveny pro nejúspěšnější? Vítěz 42. kola fotosoutěže získá stavebnici akrobatického modelu Yak 55M od firmy RC Factory, druhý dvě 22g digitální serva Corona DS-238 MG a třetí digitální teploměr. Ceny pro druhé a třetí místo poskytla firma Bighobby.cz

         Pokud se chcete soutěže zúčastnit, zašlete skeny snímků na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - předmět fotosoutěž, do 26. listopadu. Vítězové budou známi zároveň s novoročním přípitkem a ceny jim budou zaslány začátkem roku.

       K soutěži vás zve  Karel Jeřábek      

     16. listipadu 2021

Když jsme vystavovali modely a létali na hřišti v osmdesátých letech při Dožínkách v Dubicích.