MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2109184
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
291
1301
6092
17217
2109184

Kdo je připojen

We have 7 guests and no members online

                     Na klub nám přišel email s Informacemi, se kterými by měl být seznámen každý člen klubu. Protože jde o evidenci a další změny, na které by jste se dotazovali proč a nač, tak si je můžete přečíst a prostudovat sami.

                                                                                                      

                   

Informace pro funkcionáře Klubů leteckých modelářů SMČR

Dobrý den, ahoj

Dovol, abych se pro jistotu představil. Jmenuji se Tomáš Ciniburk a kromě toho, že se pokládám za modeláře, tak jsem místopředsedou Klubu leteckých modelářů. Sice tento dopis posílám na všechny funkcionáře klubů, ale protože tě žádám o osobní spolupráci, tak volím osobní tón dopisu.

Chtěl bych ti jako předsedovi, respektive funkcionáři letecko-modelářského klubu Svazu modelářů zaslat předem několik odkazů s informacemi z webových stránek Klubu leteckých modelářů. Všechny tyto informace se zanedlouho objeví přímo na webu KLeM nebo v časopisech, ale protože bude potřeba tvoje spolupráce, tak ti odkazy zasílám poněkud předem, aby ses mohl připravit na případné dotazy současných členů nebo možná nových členů.

A začnu od toho nejdůležitějšího:

1https://svazmodelaru.cz/klem/vyplneni-evidecnich-karet/
Informace o nutnosti vyplnit kompletně Evidenční kartu z důvodů od 1.1.2020 nastupujícího Prováděcího nařízení 2019/947. Stránku budu po případných dotazech aktualizovat, není určená přímo pro jednotlivé členy, ale pro předsedy klubů nebo toho, kdo spravuje v klubu evidenci členů. Věnuj ji prosím pozornost, jak si zaslouží. Teď jde opravdu o možnost létat dál s modely.

2) https://svazmodelaru.cz/klem/wp-content/licence.php
Stránka, kde si může každý člen zkontrolovat co a jak kvalitně má vyplněné v Evidenční kartě a pokud tam nebude mít všechny údaje, tak předpokládám, že tě osloví s jejich doplněním.

3) https://svazmodelaru.cz/klem/mapa-klubu-leteckych-modelaru/
Mapa klubů leteckých modelářů zveřejněna na stránkách KLeM. Když jsem automaticky načítal Evidenční karty, tak vznikl i seznam klubů, který jsem následně překlopil do mapy. Jsou zveřejněny informace, které jsou veřejně dostupné, tedy sídlo klubu. Protože s aplikováním EU nařízení očekávám snahu modelářů se do klubů registrovat, tak bych ocenil informaci, že mohu do mapy přidat nějaký email nebo telefon.

K Evidenčním kartám pro rok 2021. Na http://www.svazmodelaru.cz/ vyjde návod a vzor Evidenční karty. Prosím o sledování. Já osobně jako předseda klubu 211 chci mít od všech vyplněno a zaplaceno do konce listopadu 2020. Doporučuji stejný postup.

Tomáš Ciniburk
místopředseda KLeM ČR
          10.11.2020   Karel Jeřábek