MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2115515
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
1164
938
3888
23548
2115515

Kdo je připojen

We have 11 guests and no members online

                      Na titulním obrázku vidíte loď, která stála v obci Modlany, kteří ji  likvidovali a nahrazovali novými prvky prolézaček pro děti. My jsme si jednotlivé díly přivezli do Modelparku ještě před prázdninami s tím, že na podzim ji postavíme.

          Na sobotu 12.září jsme vyhlásili brigádu, kde se počítalo se stavbou této lodi, ale i s údržbou areálu likvidací plevelu u ochranné sítě, likvidace hromad větví dřeva za hangáry a posekání trávy potřebné části plochy.

           Stavbě lodi se věnovala většina přítomných a nebylo to snadné dát dohromady bez dokumentace, jen s obrázkem jak byla postavena v Modlanech a dvou obrázků z ruského webu prodejce prolézačky. Bylo nutné vyvrtat ručně  14 děr pro základy prvního dílu, odvézt hlínu na plochu k zasypání děr po myších, postavit celou konstrukci a zabetonovat. Následovala ještě montáž klouzačky a ochranných prvků se schody.

             První, tu nejhorší část máme za sebou. Přední díl, tvořící vlastně loď, bude stavěna v dalších dnech po dohodě s Pavlem Šternem.  Všem, kteří přišli na brigádu patří poděkování.

         12.9.2020  Karel Jeřábek

 

           

                      Takhle vypadala loď v Modlanech