MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2108969
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
76
1301
5877
17002
2108969

Kdo je připojen

We have 15 guests and no members online

           V roce 2012 jsme pokračovali podle úspěšných akcí z minulého roku a tak v tomto roce proběhla Elektromaketářská na jaře i na podzim. Z té jarní mám i reportáž z RCrevue a tak vám nabízím nejen tu, ale i řadu obrázků z této akce s pěknými modely.

 

Malá elektromaketářská.

 

Další plánovanou akcí našeho klubu byla dlouho avízovaná akce malých maket s elektromotory. Nešlo o soutěž podle pravidel , ale pro zpestření létání se uspořádala soutěž jen podle dohodnutých pravidel. Celou akci připravoval Roman Exner s dalšími příznivci tohoto létání a tak se už v pátek sešli na letišti, aby vše připravili.

Akci náležitě propagoval a tak se vystřídala spousta diváků převážně modelářů , včetně senátora Kubery z Teplic. V sobotu 9.června se sjelo na letiště 19 přihlášených účastníků. Po tréninkovém létání proběhl brífink pro upřesnění pravidel létání, kde V. Řípa jako bodovač, vysvětlil jednotlivé obraty. Pak už proběhla vlastní soutěž s vyhodnocením, kdy stejně jako vloni zvítězil Jiří Šmíd. V průběhu dne létalo celkem 75 modelů různých velikostí a typů . Byla to velice zdařilá akce , počasí sice trochu zlobilo s větrem, ale celkově bylo hezky, což přispělo rovněž k dobré náladě a průběhu.

Nelze opomenout zajištěné občerstvení o které se postaraly manželky a dcery pořadatelů. Za organizaci patří poděkování Romanu Exnerovi, Nisserovi, Radovi,Tintěrovi, Chudáčkové, Horáčkovi,Peckovi a Šlapákovi. Foto K.Jeřábek

       1.května 2020  Karel Jeřábek